Om mig

Det hele startede med...      

I december 2013 blev jeg mor for første gang. Det var en stor begivenhed og en kæmpe omvæltning. 

 

Jeg gik fra at skulle have en stille og rolig hjemmefødsel til at få en svær grad af svangerskabsforgiftning og fødslen måtte sættes i gang på hospitalet 2 uger før termin. 

Det blev en lang og dramatisk fødsel, der endte med et blodtab på 2,1 liter. operationsstue og blodtransfusion – en meget kaotisk start som mor. 

 

Den hårde fødsel mærkede jeg meget konkret i min krop i form af spændinger, og udover det, mærkede jeg også en følelsesmæssig lammelse, som jeg ikke tidligere havde oplevet. 

 

Jeg havde en følelse af at være ude af mig selv. 

 

Med min baggrund som kropsbehandler, havde jeg en fornemmelse af, hvad jeg havde brug for:

at få retableret kontakten til min krop. Jeg trængte til at få forløst det chok fødslen havde udløst både kropslig og mentalt. 

 

Jeg fik dermed løbende kropsbehandlinger det næste halve år. Det hjalp mig til at komme tilbage til mig selv, til at mærke min krop og til at få en dybere kontakt til min datter. 

 

På baggrund af min egen historie er det blevet min store passion at hjælpe andre kvinder, som enten har haft en svær graviditet, fødsel eller har det svært efter fødslen.  

  •  Malika Pattey (f.1982)

  • Jeg beskæftiger mig særligt med gravide, nybagte mødre, unge og ældre kvinder.

  • Uddannet Manuvision kropsterapeut og træner 2013 

 

  • Samarbejder og er bestyrelsesmedlem hos GAIA-instituttet, en selvejende interesseorganisation for efterfødselsreaktioner

  • Underviser skuespilelever i Manuvison træning /kropsbevidsthed på skuespillerskolen Ophelia 

  • Underviser i Manuvison træning hos CSM:øst

  • Underviser i efterfødselstræning 

MIN VISION: 

Det er min overbevisning, at vi kvinder og mødre bærer et stort og vigtigt ansvar for vores kommende generationer som rollemodeller – både for vores børn, vores partner, familier og samfund. 

 

Det er vigtigt, at vi tager vores børn og os selv i hånden og lærer at se og forstå vores baggrund og følelser for at forstå vores børns. 

 

Vi kan blive bedre til at tage ansvar for os selv og vores følelser ved at turde stå ved hvem vi er og sætte sunde grænser i kærlighed til os selv og vores omgivelser uden at skulle opgive familien og fællesskabet. 

 

Vi skal holde op med at tilsidesætte og udskyde vores egne behov og derimod lære at udtrykke dem og bede om hjælp langt inden vi kører os selv ned. 

 

Det starter med relationen til os selv. Relationen til vores krop og følelser og det vi rummer af styrke og visdom. 

Vi har brug for at lære at blive gode mødre – særligt for os selv