top of page
IMG_0503.jpg

Mit navn er Malika Pattey og jeg er mor til Rosa Alba f. 2013. 

 

Jeg er uddannet Manuvision Kropsterapeut og træner - siden 2013. Har tidligere beskæftiget mig med skuespil og teater. 

Min vej til at blive Manuvision behandler startede allerede tilbage i 2009, hvor jeg fik en moderat depression efter længere tids stress med mange rygproblemer. Jeg havde inden da arbejdet for at blive skuespiller. Depressionen ramte mig hårdt og vendte op og ned på alt. Den tvang mig til at stoppe op i mit liv og kigge på, om jeg var der, hvor jeg skulle være. Jeg kan beskrive det sådan: "Min sjæl kaldte mig hjem” og det var på tide at få ryddet op. 

 

Jeg blev sygemeldt et halvt års tid og i mine mange søvnløse nætter og grådfyldte dage, havde jeg en indre oplevelse af at alt var, som det skulle være. En underlig lettelse over at have fået taget hul på dét, som længe havde ligget i mig og ventet på at blive taget alvorligt.  Det skulle senere vise sig, at det var meget sværere og tog længere tid, end jeg havde regnet med. Men nu ventede jeg i det mindste ikke på at gå i gang, nu var jeg tvunget til dét, som jeg dybest set længe havde følt, at jeg ikke havde fået taget mig af. Mig Selv.

 

To måneder efter min sygemelding fik jeg en bog af min mor, som fik afgørende betydning for mig. Det var Manuvision partner Kristoffer Glavind Kjærs’s bog “Kropslig intelligens”. Den satte ord på en masse ting, jeg selv havde gået og registeret i min krop, men som jeg ikke havde et sprog for. 

 

Det blev på baggrund af den, jeg begyndte at få kropsbehandlinger, som hjalp mig igennem min depression uden medicin.  Behandlingerne hjalp mig til at få plads til mig selv i min krop og vækkede min nysgerrighed omkring, hvordan vores krop, sind, tanker og følelser hænger sammen. 

 

Det er blevet til en tæt relation imellem min krop og mig, og en brændende passion for at hjælpe andre til at genfinde relationen til sig selv gennem kroppen. 

Relationen til andre og livet starter nemlig med relationen til os selv.

  •  Malika Pattey (f.1982)

  • Jeg beskæftiger mig særligt med gravide, nybagte mødre, unge og ældre kvinder.

  • Uddannet Manuvision kropsterapeut og træner i 2013 

 

  • Har tidligere samarbejdet med og været bestyrelsesmedlem hos GAIA-instituttet, en selvejende interesseorganisation for efterfødselsreaktioner

  • Underviser skuespilelever i Manuvison træning /kropsbevidsthed på skuespillerskolen Ophelia 

  • Har undervist i Manuvison træning hos CSM:øst

  • Underviser i efterfødselstræning 

bottom of page