top of page

Bestil tid til den behandling du ønsker

Her på siden kan du vælge den behandling, du ønsker og booke en tid, når det passer dig. Jeg glæder mig meget til at tage imod dig i min hyggelige klinik på Østerbro. Har du spørgsmål eller brug for en snak, før du bestiller? Send en sms eller ring til mig på 40976293.

* Betalingen kan ske kontant, med mobilepay eller online betaling.

*Afbud skal senest ske dagen før aftalt behandling ellers opkræves fuld pris. 

Hvor mange behandlinger har jeg brug for?

Behandlingerne hjælper dig om på den anden side af det, der begrænser dig, og det er selvfølgelig forskelligt fra menneske til menneske, hvor mange gange der er behov for. De fleste oplever en væsentlig forbedring efter 5 gange hos mig, og derfor anbefaler jeg også altid, at du booker et forløb på 5 x 1,5 times varighed for at få mere ud af behandlingen og spare penge. Hvis du er i tvivl, er du altid velkommen til at sende mig  en sms eller ringe til mig på 4097629, så kan jeg vejlede dig, før du bestiller en tid. 

Hvor foregår behandlingen henne?

Alle behandlinger foregår som udgangspunkt i mine hyggelige kliniklokaler på Østerbro i København. Hvis du kommer i bil, er der gode parkeringsmuligheder. 

Er det kun for mødre eller kvinder?

Jeg hjælper både kvinder og mænd og har stor opmærksomhed på, at det også kan være en voldsom og altændrende oplevelse at blive far eller medmor, ligesom graviditet eller fertilitetsforsøg kan vække tidligere traumer eller skabe spændinger i kroppen, der kan føles begrænsende. Kropsterapi er for alle køn og kroppe, og du er altid velkommen hos mig. 

bottom of page