top of page

Træningsforløb

Udover 1:1 behandlinger tilbyder jeg kropsterapeutisk træning og efterfødselstræning. Jeg afholder også forskellige kurser og forløb, som vil blive annonceret nederst på siden her.

Kontakt mig hvis du ønsker at booke mig til træning i din virksomhed, uddannelsesinstitution eller lignende. Du kan læse mere om træningformen her:

Kropsterapeutisk træning 

Manuvision træning kan man kalde selvbehandling. Træningen er dybdegående og er en hjælp til at få løsnet op for gamle spændinger, få dybere kontakt til dig selv, din krop og øget kropsbevidsthed. Det vil give dig øget velvære og dermed mere overskud til at håndtere udfordringerne i hverdagen. Træningen er en kombination af dynamiske øvelser, rotationer af de forskellige led og udstrækning og har rødder i blandt andet karate og yoga. 

 

Vi arbejder med kroppens meridianbaner, som - udfra den traditionenelle kinesiske medicin – energibaner, som løber gennem kroppen. Målet er at holde disse energibaner åbne og flydende, så de ikke bliver blokkeret, skaber ubalance og stivheder i kroppen.

Fødderne er dit fundament og dine rødder. For at du kan mærke dig selv godt, er det vigtigt med fleksibilitet og kontakt til fødderne. Fodøvelserne er derfor altid en del af træningen og er med til at skabe nærvær og grounding. Det samme gælder for åndedrættet.

 

Åndedrættet er, som i behandlingen, hele omdrejningspunktet i træningen med særligt fokus på udåndingen. Det er udåndingen, der hjælper dig til at give slip på spændinger og afspænder nervesystemet – den er med til at skabe mere plads og øget gennemstrømning i kroppen. Du vil dermed opnå mere ro, nærvær og mindske eventuel stress. 

Online træning hver mandag kl. 8.30-10.00 på Zoom.      

Tilmelding: kontakt@maerkbarkrop.dk 

bottom of page