top of page

Træningsforløb

Udover 1:1 behandlinger tilbyder jeg kropsterapeutisk træning og efterfødselstræning. Jeg afholder også forskellige kurser og forløb, som vil blive annonceret nederst på siden her.

Kontakt mig hvis du ønsker at booke mig til træning i din virksomhed, uddannelsesinstitution eller lignende. Du kan læse mere om træningformen her:

et nærbillede af Malika Pattey vist i højre side, hun har sine arme løftet over hovedet, hvor hun holder om sit højre håndled med venstre hånd, man ser lidt at hendes røde træningsundertrøje, hendes ansigt ser mod venstre, så man ser mest af hendes korte sorte afrokrøller, hun har en lille creol i sit venstre øre
et nærbillede af Malika Pattey's arme og ansigt, hun holder arme og hænderne oppe, så albuerne er bøjet og hænder/fingrene peger alle mod loftet, hendes ansigt vender ud mod publikum og hendes blik ser direkte på os. man aner kun lidt af hendes mund som er dækket lidt at hendes venstre arm, hun har bare arme
et nærbillede af Malika Pattey, bagsiden af hendes hoved vender ud mod publikum, hun er i højre side af billedet, hendes arme er oppe over hovedet og hun holder om sit højre håndled med venstre hånd, hendes arme er bare

Kropsterapeutisk træning 

Vores krop bliver ofte glemt i en travl hverdag og det giver tit anledning til spændinger, stress, små skavanker rundt omkring og mindre trivsel. Kroppen er relationen til os selv og til verden. Vores følelsesliv, kreativitet og samspillet med andre udspringer fra kroppen. Når vi får mulighed for at mærke os selv, tage os af den og være til stede i den, kan det give en større indre ro og klarhed. Roen kan hjælpe til at finde nye og bedre løsninger og skabe et endnu bedre samarbejde med dem omkring os. 

 

Træningsformen kaldes Manuvision Træning. Den er dybdegående – en hjælp til at få løsnet op for gamle spændinger, få dybere kontakt til din krop, åndedræt og afspændt nervesystemet. Den er en kombination af dynamiske øvelser, rotationer af de forskellige led og udstrækning og har rødder i blandt andet karate og yoga. 

 

Den kropsterapeutiske del af træningen består af guidning i opmærksomhed i din krop, lære at sanse den indefra og blive undervist i sammenhængen mellem krop, tanker og følelser. Det kan være med til at give dig en større forståelse af dig selv, dit nervesystem og din krops reaktioner . 

 

Træningen kan være med til at give dig øget velvære, regulere dit nervesystem og dermed give mere ro og overskud i hverdagen. 

Efterfødselstræning: 

Forløb: 10 gange, med start d. 2. april 2024

Tid: kl. 13.30 - 15.00 

Sted: Sylows Allé 1, Frb. 

  

Tilmelding: FOF

Grounding – jordforbindelse gennem fødder og åndedræt

Fødderne er dit fundament, dine rødder og kontakt til jorden. For at du kan mærke dig selv godt, er det vigtigt med fleksibilitet og kontakt til fødderne. Derfor er fodøvelserne altid en del af træningen. De er med til at skabe nærvær, ro og grounding. Du vil få inspiration til små øvelser, du kan lave derhjemme for at afspænde fødderne og skabe jordforbindelse. 

 

Åndedrættet er omdrejningspunktet i træningen med særligt fokus på udåndingen. Det er udåndingen, der hjælper dig til at give slip på spændinger og afspænder nervesystemet – den er med til at skabe mere plads og øget gennemstrømning i kroppen. Du vil dermed opnå mere ro, nærvær og mindske eventuel stress. 

bottom of page