Efterfødselskursus

Træning af kropsbevidsthed og redskaber til større

rummelighed og nærvær med din baby, når den græder

–med Trine Maribo Carstensen og Malika Pattey 

Dette er et kursus for dig, der gerne vil have hjælp til at mærke dig selv og din krop i den nye tilstand efter fødslen og, som gerne vil blive bedre til at forstå og rumme dit barn, for eksempel når det græder. Kurset er en kombination af kropslige øvelser ved Malika og forældrevejledning ved Trine.

 

Måske kender du det? Du har prøvet alt -madning, bleskift, tjekket om dit barn er for varmt, eller noget strammer, og lige meget hjælper det. Dit barn græder, og det virker utrøsteligt. Du har måske mærket, hvad gråden vækker i dig og din krop, har mærket stressen, følt dig utilstrækkelig og magtesløs og mærket, hvor svært det er at finde roen i dig selv.

 

På kurset vil du få hjælp til bedre at forstå dig selv, din krop, dine følelser, dit nervesystem og forstå dit barn og dets gråd. Du vil lære om, hvorfor vi mennesker har brug for at græde, og du vil få redskaber til at være nærværende og rolig sammen med dit barn i stedet for at have fokus på at stoppe gråden.

 

Du vil også lære om, hvad det lille væsen i øvrigt har brug for, hvordan spædbørn leger, hvordan du kan være med i dets leg uden at tage over og give det den varme tætte kontakt, som det har brug for. 

 

Gennem forskellige kropslige øvelser, udstrækning og opmærksomhed på åndedrættet får du skabt en øget kontakt indad og derfra en dybere forbindelse til dit barn. Du vil få konkrete værktøjer til at stå bevidst i din krop, som hjælper dig til at kunne rumme dig selv og dit barn, når uroen melder sig.

 

Vi vil være et lille hold, og der bliver tid til at stille spørgsmål. Under træningen vil Trine tilbyde at være sammen med nogle af børnene med sit varme venlige nærvær, så I vil få bedre mulighed for at fokusere på jer selv.

 

Tid: Tirsdage kl. 10.00-11.30

Otte lektioner af 90 minutter, fra den 11. januar til 1. marts 2022

 

Sted:  Iluma Yoga, Ingemannsvej 3C, 1. sal, 1964 Frederiksberg

Pris: 1.650 kr.

 

Tilmelding: kontakt@maerkbarkrop.dk

 

Workshops & træning

Udover 1:1 behandlinger tilbyder jeg kropsterapeutisk træning og efterfødselstræning. Jeg afholder også forskellige events som vil blive annonceret nederst på siden her.

Kontakt mig hvis du ønsker at booke mig til træning i din virksomhed, uddannelsesinstitution eller lignende. Du kan læse mere om træningformen her:

Kropsterapeutisk træning 

Manuvision træning kan man kalde selvbehandling. Træningen er dybdegående og er en hjælp til at få løsnet op for gamle spændinger, få dybere kontakt til dig selv, din krop og øget kropsbevidsthed. Det vil give dig øget velvære og dermed mere overskud til at håndtere udfordringerne i hverdagen. Træningen er en kombination af dynamiske øvelser, rotationer af de forskellige led og udstrækning og har rødder i blandt andet karate og yoga. 

 

Vi arbejder med kroppens meridianbaner, som - udfra den traditionenelle kinesiske medicin – energibaner, som løber gennem kroppen. Disse meridianbaner har et tilhørerne organ. Så når du i træningen hører mig tale om fx. galdemeridianen er det altså disse energibaner, jeg referer til. Målet er at holde disse energibaner åbne og flydende, så de ikke bliver blokkeret, skaber ubalance og stivheder i kroppen.

Fødderne er dit fundament og dine rødder. For at du kan mærke dig selv godt, er det vigtigt med fleksibilitet og kontakt til fødderne. Fodøvelserne er derfor altid en del af træningen og er med til at skabe nærvær og grounding. Det samme gælder for åndedrættet.

 

Åndedrættet er, som i behandlingen, hele omdrejningspunktet i træningen med særligt fokus på udåndingen. Det er udåndingen, der hjælper dig til at give slip på spændinger og afspænder nervesystemet – den er med til at skabe mere plads og øget gennemstrømning i kroppen. Du vil dermed opnå mere ro, nærvær og mindske eventuel stress. 

Online træning hver mandag kl. 8.30-10.00 på Zoom.      

Tilmelding: kontakt@maerkbarkrop.dk