top of page
Kropsterapi København

Kropsbehandling (København)

En kropsbehandling hos mig er dybdegående og består af massage, pulsering, tryk, stræk og frigørelse af led, som afspænder nervesystemet og åbner op for et dybere åndedræt. Den åbner kroppen, løsner op for fysiske og psykiske blokeringer - og skaber på den måde nyt liv og energigennemstrømning i kroppen. 

Behandlingen består af et møde hos mig i et trygt rum, hvor der er fred og ro. Vi starter med en kort samtale, og tuner os ind på behandlingen og på dig. 
 
Under selve behandlingen ligger du på en briks med et varmt tæppe over dig. Gennem samtale undervejs, skabes der en sammenhæng mellem følelser, krop og tanker. Det kan være med til at give dig en større forståelse af dig selv, din krop og dens signaler. Åndedrættet er omdrejningspunktet i behandlingen, og du vil løbende blive guidet i at slippe vejret, altså ånde ud. Det er med til at skabe ro og afslapning.

Din kropsbehandling er tilpasset din unikke situation og kan blandt andet afhjælpe:

  • angst


  • stress


  • spændinger


  • rygsmerter


  • skuldersmerter


  • migræne m.m.Det er meget forskelligt, hvordan mine klienter oplever en behandling, og der er ikke noget rigtigt eller forkert i forhold til, hvordan du er og reagerer. Jeg bestræber mig på at skabe et trygt rum for dig, hvor der er plads til de følelser og fornemmelser, du nu måtte have, og som eventuelt kan komme bag på dig – jeg er der for at hjælpe dig til at lære at rumme dem. 


Godt at vide om behandlingen: 

Behandlingen får din krop til at udskille affaldsstoffer, som gør, at du kan føle dig træt bagefter og måske også få en svag hovedpine. Derfor anbefaler jeg altid, at du drikker rigeligt med vand resten af dagen. Du kan også opleve, at der efterfølgende kan komme følelser op til overfladen, som kan føles mere intense - dog kun for en kortere periode. Det er helt normalt og er en naturlig del af helingsprocessen. Kroppen har været på overarbejde og forløsningen, som kropsterapien hjælper til, kan have brug for at bundfælde sig i dig.

Har du spørgsmål eller brug for en snak, før du bestiller? Send en sms eller ring til mig på 40976293

bottom of page