top of page
Manuvisionsal_01.jpg

GRUPPEFORLØB

En Anden Mødregruppe 

Et kropsterapeutisk gruppeforløb for mødre med efterfødselsreaktioner og fødselsdepression 

6 mødre 6 gange à 2 timer 

FIND STYRKE I DIN SÅRBARHED

Moderskabet er en indre transformationsproces og en sårbar overgangsperiode, som alle mødre må igennem. Der kan være stor forskel på, hvordan denne proces opleves og hvordan du kommer igennem den. 

ET TRYGT RUM, HVOR DER ER PLADS TIL ALLE SLAGS TANKER OG FØLELSER

Denne mødregruppe er tiltænkt dig, som oplever at føle dig overvældet og fanget i de mange nye følelser, tanker og udfordringer som både graviditeten, fødslen og moderskabet kan have bragt med sig. 

 

Det kan fx være følelser som magtesløshed, modløshed, stress, usikkerhed, angst, vrede, frygten for kontroltab, sorg og skam. Det kan være tanker om, at du ikke er en god nok mor til at tage dig af dit barn, eller tanker om at gøre skade på dit barn blandt mange andre. Uanset din problematik, så skal du vide, at du er ikke alene og her er plads til dig. 

DIG OG DIN KROP I CENTRUM

Her bliver der lagt vægt på at få genetableret kontakten til kroppen, følelserne og nervesystemet. Det gør vi gennem dynamiske øvelser, stræk og rotationer af kroppens forskellige led. Der vil være fodøvelser for at skabe en god jordforbindelse og balance.

 

Vi retter opmærksomheden hen på den indre sansning og fornemmelse af at arbejde med kroppen. Du vil blive guidet i at mærke din krop, dit åndedræt og få en større forståelse af hvordan din krop, tanker og følelser hænger sammen. Alt dette kan være med til at give dig en større ro og afslapning.

EN FAST GRUPPE, SOM DU KAN FINDE STØTTE HOS OG SPEJLE DIG I

Vi bruger tid på at dele og lytte til dét, som rør sig af tanker og følelser hos dig og de andre i gruppen. Vi vil tale om det i har det svært med i moderskabet og tager fat i de emner som kommer op undervejs.

 

Dét, at lytte til andre mødres fortællinger og selv blive lyttet til, kan være med til at du føler dig mindre alene og hjælpe dig med at bearbejde dét, som føles svært for dig. 

 

Det du får: 

 

  • Et trygt rum, hvor der er plads til at tale om det som fylder 

  • En mødregruppe, som du kan spejle dig i 

  • Kropsterapeutisk træning, der hjælper til at afspænde din krop og nervesystem 

  • Små øvelser du kan bruge, når du kommer hjem 

  • Små guidede meditationer for at give større ro

 

Min rolle er at støtte gruppen i at få åbnet for samtalen. Jeg guider jer i at mærke jeres krop og åndedræt og stiller spørgsmål. Jeg tager fat i emner, som kan hjælpe jer til at sætte flere ord på det, som i hver især oplever og går igennem. 

 

Udover det vil jeg virke som en livlinje du kan ringe til, hvis du får brug for det undervejs i forløbet. 

bottom of page