Før fødslen 

 En transformationsproces er begyndt …

Den naturlige fødsel er den ultimative overgivelse: Spændinger i ryggen, hofterne og bækkenet kan have betydning for hele den måde din krop arbejder og åbner sig under fødslen. Det samme gælder for dine tanker og følelser omkring det at skulle føde og være mor.

I behandlingen kan du få større kendskab til din krop og få skabt kontakt til dens visdom og intuitive intelligens. Gennem samtale undervejs vil du kunne få en større forståelse af din krop inden du skal føde - dine styrker og svagheder.

  

Graviditeten er tiden til både mentalt og fysisk at forberede sig på fødslen. Jo mere du kan stille dig åben- med  tiltro til din krop over for det uforudsigelige, jo lettere er det at sige ja til hvad end der måtte komme af udfordringer. Det kan måske være svært, hvis du går rundt med mange bekymringer eller er bange for at skulle føde. 

Behandlingen er en mulighed for at få hjælp til at lære at trække vejret igennem smerte - at få en kropslig forståelse og oplevelse af, hvordan åndedrættet kan være ankeret igennem din fødsel. 

Det kan være med til at give dig mere ro og tiltro til at du og din krop godt kan føde. 

Et ekstra plus - behandlingen øger kærlighedshormonet oxytocin, som er det hormon kroppen producerer en masse af under fødslen. Jo mere oxytocin før, under og efter fødslen jo bedre for mor og barn.